Lindy den Ridder

Lindy den Ridder
Naam Lindy den Ridder
Adres Achterdijk 7, Zevenbergen
Mobiel +31633514313
E-mail lindy-93@hotmail.com
Media De website van Lindy den Ridder Lindy den Ridder op Facebook
Geboortedatum 24-04-1993
Gezinssamenstelling Samenwonend met vriend
Huisdieren Geen
Beschikbaarheid Ik werk 4 dagen in de week en ben beschikbaar van dinsdag tot en met vrijdag. U kunt uw kind brengen vanaf +/- 07:30 tot 18:00.

Motivatie

Band opbouwen/opvoeding

Omdat gastouderopvang kleinschalig is krijgt ieder kind meer individueel aandacht. Hierdoor bouw je sneller een band op met de kinderen. Dit is onder anderen wat het werken met kinderen leuk maakt. Daarnaast geniet ik er van dat kinderen zo open, eerlijk en spontaan zijn. Kinderen komen gedurende een langere periode naar de opvang. Zij maken vriendjes en groeien samen op. Daarnaast heb ik als gastouder een voorbeeldfunctie en speel een rol in de opvoeding.

Diversiteit

Het werk als gastouder is zeer gevarieerd. Geen dag is hetzelfde. Dit heeft onder anderen te maken met de groepssamenstelling. De samenstelling is iedere week anders vanwege flexibele opvang plaatsen. Ook zijn er andere factoren die hier invloed op hebben, zoals het weer (binnen of buiten spelen) en natuurlijk de kinderen zelf. Bijvoorbeeld bij ziekte, zal een kind zich anders gedragen dan normaal en meer van je aandacht vragen.

Creativiteit

Ik ben creatief en combineer dit graag met mijn werk als gastouder. Er wordt dan ook regelmatig geknutseld op de opvang. Ook denk ik na over hoe spelmateriaal op meerdere manieren gebruikt kan worden om de ontwikkeling te stimuleren en organiseer ik activiteiten.

Sociaal

Het contact leggen met ouders en het onderhouden hiervan is een groot onderdeel van mijn werk. Bij een kennismakingsgesprek is het van belang dat je een klik hebt met het kind. Toch is het minstens zo belangrijk om een goed gevoel te hebben bij de ouders van het kind. Ik ben (vindt ik zelf) heel sociaal aangelegd en maak makkelijk contact. Een eigenschap die goed van pas komt binnen mijn werkzaamheden als gastouder.

Kortom, de aspecten die veel terugkomen in mijn werkzaamheden zijn: afwisseling, vernieuwing, uitdaging, creativiteit, sociale contacten en tenslotte dankbaarheid!

De opvang locatie van Lindy den Ridder

Foto's van de opvang bij Lindy den Ridder

Gastouder opvang bij Lindy den Ridder Gastouder opvang bij Lindy den Ridder Gastouder opvang bij Lindy den Ridder Gastouder opvang bij Lindy den Ridder Gastouder opvang bij Lindy den Ridder
Alle aangesloten gastouders